Jelentkezés, adatok megadása

A modellkedéshez fontos adatok: elérhetőséged és pontos méreteid.
Jelentkezés, adatok megadása

A jelentkezési lapod által kapjuk az első információkat rólad. Vegyük sorra, hogy mire is kell odafigyelned a kitöltésnél:


  • A teljes nevedet add meg és ne becenevet.
  • Telefonszámot azért kérünk tőled, hogy elérhető legyél számunkra, ha úgy döntünk, hogy be szeretnénk hívni egy személyes találkozásra. Ha van rá lehetőséged, működő és általad használatban lévő mobiltelefon számát add meg.
  • Kérünk, pontosan írd le az e-mail címedet, hiszen az esetek többségében e-mailben is felvesszük veled a kapcsolatot.
  • Lakóhelyed megadásánál elég egy városnév, arra vagyunk kíváncsiak, hogy melyik városban élsz, vagy töltöd az időd legnagyobb részét.
  • A következő lépés a méreteid megadása: mell, derék, csípő és magasság. Legjobb, ha megkéred anyukádat vagy a legjobb barátnődet, hogy segítsen egy centivel lemérni téged, hiszen így pontosabb adatokhoz juthatsz. A mellméret megadásához engedd ki mellkasodból a levegőt és húzd ki magad, hogy hátad egyenes legyen, a mérőszalag pedig pont a mell közepén haladjon át. A derék lemérése a törzs legkeskenyebb pontján történjen. A legfontosabb és legnehezebben mérhető adatok: csípő és magasság. Próbáld mindkettőt a lehető legpontosabban megadni. A csípőméréshez zárd össze a lábaidat, állj egyenesen, engedd el izmaidat. A csípőd legszélesebb pontján kell körbefuttatni a centit, úgy, hogy a fenekeden menjen át, ne pedig ferdén alatta. A magasságméréshez mezítláb állj háttal egy ajtófélfának úgy, hogy a feneked, a lapockád és a fejed érintkezzen vele, az arcod egyenesen előre nézzen. Segítőd tegyen a fejed tetejére egy könyvet, testedre merőlegesen.
  • Azután a centivel mérjétek meg a könyv alsó szélének távolságát a padlótól, ez lesz a magasságod. Amennyiben sportoló vagy és rendelkezel már csontmérési adatokkal, netán van lehetőséged sportkórházban sportorvossal egy csontmérés-vizsgálatot végeztetni, add meg nekünk annak eredményét, hogy tudjuk mi lesz a maximális magasságod. Ez nagyon hasznos információ mind számunkra, mind pedig számodra, hiszen tudjuk, várhatóan milyen magas leszel. Nincs értelme, hogy valótlan adatokat közölj, hiszen egy személyes találkozás esetén úgyis minden kiderül. A nem tökéletes méretek még nem zárják ki, hogy modell lehess, hagyd, hogy eldönthessük, hogy adottságaidhoz mérten milyen lehetőségeket tudunk felajánlani neked.
  • Születési éved megadásával a korodról informálsz minket, itt is ugyanolyan fontos a hitelesség, mint a neved vagy egyéb adataid esetén.


A jelentkezésedhez elengedhetetlen, hogy képeket mutass nekünk magadról. Arról, hogy milyen képeket küldj, a következő oldalon olvashatsz.