Hogyan legyek modell?

A képességeidnek megfelelő piacokra és munkákra küldünk, ezzel is segítve karriered fejlődését. Kíváló példa erre Axente Vanessa, Adamik Luca vagy Dobár Zita, akik több országban hódítottak már a kifutókon és magazinok címlapjain.
Hogyan legyek modell?
Hogyan legyek modell?
Hogyan legyek modell?

Számos modell (mint például: Adamik Luca, Axente Vanessa, Barabás Henriett, Barabás Nikolett, Brockhauser Barbara, Dencsi Adrienn, Dobár Éva Gyöngyösi Nelli, Hajdú Nikolett, Ida Skeppar, Nemcsics Dorina, Molnár Juli, Pandúr Olga, Varga Ágota, Varga Noémi, Vella Mariann) köszönheti sikereit professzionális menedzsmentjének.


Ellentétben az egyre jobban elterjedő, magukat modellügynökségeknek nevező hostess- illetve egyéb közvetítő cégekkel, az Attractive Magyarországon és külföldön is csak a legnagyobb megrendelőkkel és partnerügynökségekkel dolgozik együtt, ezáltal lehetővé teszi a csapatába tartozó modellek számára, hogy eljussanak az adottságaiknak leginkább megfelelő piacokra világszerte. 


A kizárólag női modelleket alkalmazó ügynökségen - a jelentkezők nagy száma miatt - sajnos nem tudunk mindenkit személyesen fogadni, így az első jelentkezés az interneten keresztül történik.


Ugyanakkor szeretnénk abban segíteni, hogy mindenki a legjobb oldalát mutathassa magáról, ezért a következő oldalakon lépésről lépésre leírjuk a jelentkezés menetét, valamint az egyes részeknél adunk néhány jó tanácsot is.


Reméljük, felkeltettük érdeklődésed és hamarosan találkozunk!